Ondernemend Waterland is dé ondernemers community van Waterland. Samen maken we Waterland beter, leuker en mooier. We organiseren borrels, kennissessies, initiatieven voor de gemeenschap en staan in contact met lokale overheden. We zijn er voor alle ondernemers in Waterland, van bakker tot aannemer en van zzp’er tot  multinational. Iedereen is welkom!

Verbinden

We verbinden mensen met elkaar. Zo creëren we nieuwe contacten en nieuwe mogelijkheden. Door zo vaak mogelijk samen te komen, creëren een sterk netwerk. En dat is niet alleen lekker werken, maar ook gewoon heel gezellig.

Versterken

Ondernemend Waterland versterkt de positie van ondernemers in Waterland. Door het nastreven van korte lijnen met de lokale overheid proberen we dicht op het vuur te zitten. Op die manier doen we ons best de stem te vormen van alle ondernemers in Waterland.

Verbeteren

Door de gedreven ondernemers die lid zijn van onze club bij elkaar te brengen, zorgen we met zijn allen voor werkgelegenheid, innovatie, en verhoging van de leefbaarheid. Maar niet alleen voor onszelf. Vanuit onze krachtige community komen geweldige initiatieven die het leven in Waterland leuker maken. Zo verbeteren we Waterland.

Agenda

Online
Terug naar overzicht